Trimmad

I Söndags tog jag och Mozart en tur hem till Jessica med familj och hon hjälpte mig att trimma honom. O vilken skillnad det blev när dom fluffiga öronen försvann.  Från valp till unghund, han är en riktigt snygging nu. Va han ju iof innan också;)
Har tyvärr inga före och efter bilder än men de kommer, Jessica har på sin blogg annars:)


Grabbarna fick busa lite


Sötaste Verk!

Tog även en promenad och tränade lite efter vägen. Mozart hittade även ett lerdike som han la sig i och han vart mer brun än svart. Suck. Så han fick en dusch i vattenslangen innan de va dags att åka hem.
Jätte trevlig kväll Jessica och tack igen för hjälpen!!


Jobb och Ledighet

Jobb helgerna med Gladiatorerna är slut, det va intensivt men roligt. O Jag som bara skulle jobba sex pass, det slutade med att jag jobbade alla utom ett, sisådär 38 timmar per helg vart de. Tur att Pappa och Farfar ställer upp och passar Mozart när det behövs, guld värt!! (Men han blir liiite för bortskämd när han är där;)
Fast det märks att han tycker att jag vart borta mycket för han blir lite mammig och just nu ligger han i mitt knä och sover när jag skriver. 

Under veckan har vi hunnit med lite träning i alla fall. Camilla var här en dag och vi tränade lite stadga. Det är myror i brallan på lillman ibland, men han fattar fort i alla fall:)
 Gjorde även ett sök med en dummy och det gick toppenbra!

Brukar även ta med små dummies ut ibland när vi är på promenad och köra lite sök i högt gräs och så och han är duktig med näsan måste jag säga, o han tycker det är jätte kul=)
Ska väl bli nått blodspår igen nån dag framöver med:)

Han gjorde en söt sak häromdan när han skulle ha mat med, kör ju alltid med sitt, ögonkontakt och varsegod när det är matdags. Så gjorde som vanligt och gick där ifrån se men sa väl inte varsegod nog tydligt och efter ett tag börja han pipa lite o tänkte väl att han ville ut efter maten. Men så sitter han i köket o kollar på maten och väntar på att jag ska säga varsegod. Jag fick liiite dåligt samvete... 

Börjar bli lite nervös för utställningen också, så är det nån som känner att dom absolut vill ställa ett vilddjur den 2 juli så är jag ju inte helt omöjlig;) haha

Den här veckan nu ska jag njuta av att va ledig för nästa måndag börjar jag sommarjobba. 
Så håller tummarna för bra väder resten av veckan!! 


Studenttider

Idag har de vart studenten, blir alltid lika nostalgisk när man ser dom åka runt på flaken, 6 år har de gått sen de va jag som stog där. Dock är de inte lika kul att bo på Sundsta och ha två gymnasieskolor som granne en dag som denna, i alla fall inte när man är lite stressad på väg till jobbet och hamar i en jätte lång bilkö som står stilla! Jag har ju inte tålamod till sånt så jag ställde bilen efter vägen så tog jag och Mozart en promenad bort till Farfar där han va när jag jobbade. Sen muta jag pappa så jag fick skjuts hem i alla fall;) 

Ruggit väder har vi haft också, åskat som aldrig förr. Jag tycker det är lite obehagligt men Mozart verkar oberörd, Skönt=)Han har fått en ny lekkompis med, en gammal klasskompis har flyttat in granne med mig och har två whippet tikar. Väldigt bra tycker jag att kunna ta promenader tillsammans eller låta dom få härja av sig lite emellanåt. Han har ju inte en chans o hänga med när dom sätter fart men han tycker de e kul ändå;)Anmäld till utställningen är vi också, ska bli kul=)

Men nu blir de natten för i morgon blir de dubbla jobbpass=)


Knäpp hund;)

Ibland undrar jag hur det står till i tankeverksamheten hos herrn här, han är ju livrädd för trappor men att gå över bron här hemma som går över motorvägen när det kommer en massa trafik rör honom inte ryggen. Jag förstår inte alla gånger.
Men kör på dom tipsen jag fick på fart-testet när det gäller trappor. Små steg i taget och bara ta nått trappsteg per gång och mycket berömm. Det går framåt faktiskt! Roligast va ju förstå gången jag skulle träna det med honom och valde ut en lämplig trapp. Den va han ju då inte alls rädd för utan trippade upp som ingenting. Han är rolig ibland;)

Går lite i utställningstankar här också, det är en som SSRK har i Rottneros 2 Juli. Ska tänka några dagar till men det lutar åt att det blir de. Alltid roligt att göra saker med honom utanför vardagen också:)


Snygg i spårselen:)

Fick bli allt för nu men kommer nog en uppdatering snart igen;)

 


RSS 2.0