Utställning

Idag har Mozart fått springa i vänstervarv igen på curlyklubbens inofficiella utställning i forshaga, och denna gången våga jag mig in i ringen också;) Kan ju säga att jag hade lite puls innan men de gick faktiskt bra. Han är ju fruktansvärt tacksam i sånna situationer för han bryr sig inte om allt runt utan fokuserar på hans uppgift. O han skötte sig faktiskt bra med domaren också;) Det var bara två flattar anmälda, Mozart i vuxenklass och Ulle med Mio i veteranklass så BIR gick ju till Mio, helt rätt!
 
Kritiken
Elegant hane, vackert huvud, mkt fina ögon, tillr. hals, flott överlinje, bra kors, välvinklad fram och bak, bra benstomme med mkt fina tassar, rör sig ok från sidan, något lösa armbågar. Öppen och trevlig!
 
Blev lång väntan på att få komma in i ringen, utställningen börja 9.00 och Mozart fick gå in i ringen vid 14.00 och då va de 60-70 hundar innan honom så man kan ju säga att domaren va noggrann. Så mycket passivitetsträning, nyttigt och han va riktigt lugn och fin.
Passade på att träna lite linförighet med när vi va på en plats med bra störning, han gick som en klocka med superkontakt! Känns bra för kommande lydnadsstart, den blir nog uppskjuten till nästa säsong ändå. Hade en plan på att kanske komma ut innan utomhussäsongen är slut men med allt som hänt så känns det som det får vänta det är lite mkt med begravning och allt runt det just nu så har tankarna lite på annat håll och vill jag starta vill jag kunna fokusera på bara det, vi satsar på viltspåret istället nu.
 
Ganska söt;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Annica

Åh vad jobbigt Madde!Förstår att du är ledsen.. Du resonerar klokt och förståndigt i din träning, roligt att ni verkligen blivit ett "team" du och Mozart!!

2012-09-19 @ 10:39:18
URL: http://ryegates.se
Postat av: Sonja

Beklagar din sorg. Det är så tråkigt att mista de man har kär.
Bra att du har din fina Mozart.
Hälsningar från Ossian med flock

2012-09-27 @ 21:42:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0