Valpkurs

Idag var vi iväg på våran första valpkurs på karlstad hundcenter och jag åkte dit med en skräckblandad förtjusning, lillfisen och jag har ju lite delade åsikter om det här att få hälsa på allt och alla som finns i närheten så hade inte några större förväntningar på att han skulle koncentrera sig på mig, men vad fel jag hade.
Visst så va det mycket spännande runtomkring och han ville ju inte riktigt va still hela tiden men när det kom till övningarna så va han hur duktig som helst och fattade väldigt fort.

Eftersom det va första gången så körde dom igång lugnt, bara alla nya intryck blir ju jobbigt när man är liten så det vart bara några lätta övningar, kolla hur alla låg till med sitt, en lekövning och varsågod, sånt vi håller på med dagligen. Sen testa vi även på något dom kallade omvänt lockande som gick ut på att man hade en godis i stängd hand och så fort sluta försöka få godisen öppnades handen men stängdes igen om dom försökte ta godisen innan man sa varsågod. Har kört liknande övningar här hemma men inte riktigt på samma sätt men han fatta fort så det tog väl tre, fyra gånger innan han bara satt och stirra på handen och vänta på kommando. Det är ju så att man blir lite stolt över honom.

Det känns bra att ha kört igång nu, tror att det kommer ge oss en hel del särskilt att få mycket passivitetsträning och att kunna vara runt hundar och människor utan att hälsa på dom så jag ser fram emot nästa gång, ska bli spännande och se hur han utvecklas=) 


  
Finaste lillfisen


Kommentarer
Postat av: Annica

Åh jippie, en Mozartblogg gilla!

2011-02-24 @ 17:10:15
URL: http://www.ryegates.se
Postat av: ea

Riktigt söt! :)

2011-02-25 @ 19:29:51
URL: http://eahunddagis.blogg.se/
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Vi gillar oxå att de finns en bror/son blogg att följa!!Valpträffen den 12 mars - kan du komma? Samåker gärna:)Ha de bra Jessie, mamma Vexa & broder Verk

2011-02-26 @ 07:20:53
URL: http://wikstrand.bloggagratis.se
Postat av: Madde

Ja det är klart att vi kommer på valpträffen, ska bli jätte kul=) Så samåker jätte gärna, blir ju hur bra som helst de=)

2011-02-27 @ 12:29:32
URL: http://madeleneswed.blogg.se/
Postat av: Jessie, Vega, Vexa & Verk

Hör av mig till dig strax innan den aktuella helgen!Lite om tid å plats:)Ha de bra!

2011-02-27 @ 17:34:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0