Lite framsteg igen

Äntligen lite framsteg efter förra veckans dipp. Tävlingslydnadskurs igår och de gick så jäkla bra! Härlig attityd och förväntan i momenten men ändå inte för het, de gillas! O ännu bättre, han höll ihop bra mellan momenten.
Har hittat hans superbelöning nu till lydnaden som han gör allt för att få och med det har väldigt mycket släppt och vi har kommit en bra bit på vägen nu.

Idag körde vi ett litet pass med jaktträning. Hade en mycket sammarbetsvillig kille idag till min stora lycka och de va inte många tassar han satte fel och gjorde han det så va de inga problem att bryta honom och göra om. Gjorde inte nån jätte avancerad träning utan va mest ute efter att han skulle lyckas och vi skulle ha kul ihop eftersom vi hamnade i en konflikt förra veckan.
Det blev lite stadgeövningar, närsöksignal, stoppsignal och linjetag i ''fyrkanten'' som har blivit min favoritövning, tycker att det är efter vi börjat använda oss av den som vi har fått bättre sammarbete. Kan ju bara va en ren slump också men de känns bra!


Slappar i trädgården med ett ben efter träningen   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0