Träningsträff

Idag styrde jag och Mozart mot Eskilstuna för träningsträff hos Annica. Fokus låg på grunder och stadga. O de blev en lyckad träning idag igen. Han va lite orolig i början men tyckte vi jobbade ihop oss bra och är super nöjd med dagen. Med hjälp från Annica så va han faktiskt tyst nästan hela träningen och med det lugn, tyckte inte att han satt o tokladda som han har gjort andra gånger.
Mot slutet märkte man av att han blev trött och då kom det lite pip igen, inte så konstigt efter 2 timmars träning och koncentration.
För mig att komma ihåg är att vara konsekvent, tydlig och jobba igenom momenten så att dom blir rätt och inte halvbra. O va på honom så fort han gör en tendens till att pipa!

 
Full aktivitet


Malin med Malte och Sonja med Ossian


Min fina pojk <3


Tränat


Åkte ut till Camilla o tränade lite idag o det gick så himla bra. Så nöjd med honom. Lugnt, koncentrerat, härlig attityd och inte en tendens till hans tokryck han kan få=) Tänk om alla träningar kunde gå som denna;)

La upp det med väldigt korta pass med vila mellan och de verkar passa honom bra, då hinner han aldrig tappa koncentrationen. Det får vi bygga upp succesivt antar jag för att få honom mer uthållig.

Så har jag märkt att han jobbar som bäst när det blir lite klurigt för honom, det är kul att se hur han verkligen jobbar upp sig då. Utmaning för mig alltså att få till det bra;) 

Märkte dock vilken skillnad det gör när man byter miljö och tränar i. Har kört mycket linjetag med störningsdummie bakom eller svagt snett åt sidan hemma och de vart lite svårt nu när de vart ny miljö.
Han gick rakt ut på linjetaget men på väg tillbaka drog han mot störningsdummien. Men gjorde det lite lättare så han fixade det.Privattränat för tränare har vi gjort också, förra torsdagen och så denna. Med fokus på hundmöten och stadga. Fått bra hjälp med hundmöten som vi har svårt med att han blir som en liten känguru bredvid mig. Jag har gärnat kortat upp kopplet och haft honom jätte tätt vid mig men genom att låta honom få lite utrymme har det faktiskt gått bättre.


Tyra som hittat nått jättespännande:)
Bästa vännerFarfar 84 år ung och Mozart


Finaste killen

Tonje knäppte lite kort i Fredags som blev riktigt bra:)

Nyfriserad

I Söndags satte Jessica saxen i Mozart vilket va välbehövligt. Jätte tack för hjälpen!!!
O titta vad som kom fram bakom all päls :)Fullt fokus;)

Före
LördagLiten paus på en härlig långpromenad över strandängarna vid Mariebergsskogen.


RSS 2.0