Bilder

Dåligt med uppdateringar här men har vart desto bättre på att ta kort så det får bli en liten bildbomb=)






Mozart och Tyra




Mozart och hans bästa kattkompis Guinnies, i alla fall enligt honom själv. Han blir överlycklig varje gång dom träffas och katten är sjöblöt varje gång efter alla pussar hon får av honom. Tror inte hon uppskattar det lika mycket utan bara är väldigt snäll för o va katt.

Va med några kompisar och fiskade och passade på att träna lite passivitet.








Han har lärt sig att simma utan att det ser ut som han ska drunkna, går riktigt bra med dummie också!

Vi har även testat på lite blodspår vid två tillfällen också. Första gången tyckte han att de va lite läskigt men ändå intressant så efter halva spåret släppte det och när han kom till klöven va de ju riktigt kul. Idag när vi testade på det igen va han fortfarande lite osäker men stor skillnad från första gången. Men tycker han är duktig för båda gångerna har han tagit spåret väldigt bra och fattar precis vad de är han ska göra så de ska nog bli bra de här=)



Kommentarer
Postat av: Annica

Min erfarenhet att de hundar om tycker det är lite läskigt från början men ändå är intresserade blir de bästa i slutändan!! Är de jättepå från början blir det oftast för mycket.. Tänk på alla bra tips du fick igår, kanske läge skriva ner så du kommer ihåg?? Eller så är du inte lika glömsk som jag hmm

2011-05-19 @ 01:10:07
URL: http://www.ryegates.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0