Utställning

Idag har vi varit på äventyr, på kils brukshundsklubbs inofficiella utställning. Anmälde honom främst för att det är bra träning för honom och hade väl inga större förhoppningar, och abslolut inte när jag såg att han skulle ställas mot en treårig hane och en femårig hane(Alla som inte gick i valpklass ställdes tillsammans), men de gick faktiskt ganska bra.


Mozart såg ut som en liten plutt i jämförelse med dom andra två men hamnade ändå tvåa med hp, framför den femåriga hanen. Jätte kul tyckte jag som va helt säker på tredjeplatsen eftersom de andra va mer utvecklade i kroppen. Stort tack till Tonje också som visade honom jätte fint!

Kritiken

Trevlig ung hane, trevligt huvud som störs något av de ljusa ögonen, bra hals och rygglinje, bra vinklad fram och bak, välkroppad för sin ålder, rör sig bra från sidan något trång bak, bra päls och färg. Välvisad.

Domare : Susanne Englund(uppfödare av golden)

Tonje sa även att hon hade sagt att han va väldigt fin för sin ålder och trodde han skulle utvecklas jätte fint, att det såg lovande ut för framtiden. Anmärkningen hon hade på ögonen va att dom såg aningen ljusa ut i solljus.


Så här kul tycker Mozart de e o va på utställning, i alla fall på o vänta;) Väl inne i ringen gick han in i arbetsläge och hade fullt fokus på vad han skulle göra.Även om de bara va en inofficiell tyckte jag de va hilma kul att de gick bra. O han skötte sig faktiskt bra utanför ringen med och va mestadels ganska cool. 
Hade tänkt att ta kort på honom när han va uppställd fint men de glömdes bort och när vi gick på promenad senare hitta han ett dike o bada i så de får bli fotografering någon annan dag;)

 


Kommentarer
Postat av: Anna, Camaro och Love

Fin, fina Mozart! Vad kul, grattis till er båda!

2012-06-03 @ 18:23:55
Postat av: Annica

Skoj! Man kan tänka på att alltid ställa hunden så att ögonen hamnar från solen. Bra jobbat alla inblandande!

2012-06-04 @ 01:30:41
URL: http://ryegates.se
Postat av: Anonym

Skoj! Man kan tänka på att alltid ställa hunden så att ögonen hamnar från solen. Bra jobbat alla inblandande!

2012-06-04 @ 01:31:17
Postat av: Alma

Han va superduktig :)) snacka om fin passivitet innan han skulle in! Fina spetan !Kul att ni spårat också :D wiihoop! Kan vi inte träna jakt&spår på onsdag em/kväll?Kramis!

2012-06-04 @ 16:57:41
URL: http://almashundar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0